Zen kalender

Het betreft een verjaardagskalender met tien plaatjes over een herder en zijn os. Centraal in de plaatjes staat het temmen van de os. De os staat symbool voor je Ware Natuur, die steeds wordt verleid ergens anders te zijn dan in het hier en nu. Door steeds opnieuw bewust in het hier en nu te leven, wordt het leven makkelijker en aangenamer.

Kalender Plaatjes van de Os

De Plaatjes van de Os vormen een soort van plattegrond van de Weg van Zen. Deze verjaardagskalender is bedoeld je iedere dag een beetje op weg te helpen! De kalender is tweezijdig gedrukt, in het Nederlands en in het Engels!

 

€ 19,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Plaatjes van de Os

Zen monniken zijn absolute meesters om het ‘in het nu’ leven en zoeken naar methodes om mensen met weinig woorden op het juiste spoor te krijgen. Eén van die methodes zijn de geschilderde Plaatjes van de Os. 

Tekst en plaatjes

De oorspronkelijke tekst is toegankelijker gemaakt voor een groter publiek. Daarbij zijn de oorspronkelijke Tien Plaatjes opnieuw geïllustreerd en is op elk afzonderlijk kalenderblad een overzicht gemaakt van het verloop van het Temmen van de Os.

Verjaardagskalender

Plaatjes met tekst zijn door ons op gepaste wijze op een verjaardagskalender weergegeven. Een kalender die dagelijks kan worden geraadpleegd. Een goede ondersteuning dus om u te herinneren aan het leven ‘in het nu’.

Drukwerk

Het temmen van de os vindt plaats op zes kalenderbladen met een voorblad en achterrug. Gedrukt in ossenrood op 250 grams papier op A4-formaat (29 x 21 cm). Afwerking is met het bekende oogje (wire-o met ophangoog).

Twee talen

Kalenders zijn tweezijdig in twee talen gedrukt. Zowel in het Nederlands als in het Engels.